Polarol Omega-3

Fri frakt
Legger til...

kr 169,00

Vi i Polarol AS har et stort fokus på rene, naturlige, ferske og sporbare produkter i vår produktserie. Derfor ble det satt høye krav til valg av råstoffkilde til vårt omega-3 produkt. I samarbeid med Nofima, et av de ledende forskingsmiljøer på fettsyrer i Norge, vår egen fagkunnskap og nettverk, kom vi i kontakt med Nordlaks Produkter AS på Stokmarknes i Vesterålen. Nordlaks produserer oppdrettslaks av høy kvalitet i et topp moderne foredlingsanlegg. I tilknytning til dette anlegget har de bygget en oljefabrikk av høyeste kvalitet. Hver eneste dag prosesseres det flere hundre tonn laks, hvor avskjæret fraktes i en kontinuerlig flyt inn til oljefabrikken. Fra fisken kommer levende inn i fabrikken, til oljen er ferdig produsert, tar det under 75 minutter. Dette er helt unikt og vi tør påstå dette er den ferskeste fiskeoljen på markedet.

Polarol Omega-3 inneholder en attraktiv fettsyreprofil med naturlig innhold av omega-3 fettsyrer, flerumettede- (PUFA) og enumettede (MUFA) fettsyrer, samt alle de naturlige vitaminene, spormineralene og antioksidantene vi finner i oljen. Disse virkestoffene fremkommer nøyaktig slik de er i sin naturlige form, altså som vi finner de i levende laks. 

I det siste året har omega-3 mengden i lakseolje synket slik at vi har sett oss nødt til å tilsette mer omega-3 i oljen vår. Oljen vi tilsetter kommer fra en fisk som heter Tobis og inneholder et høyt naturlig innhold av omega-3. Denne oljen karakteriserers som "functional food" kvalitet og kan brukes som ingrediens i forskjellige produkter da den er både smak- og luktfri. En blanding av fiskeolje fra laks og tobis gir oss det beste fra både fiskeri og havbruk.  

Polarol Omega-3 inneholder ingen tilsetningsstoffer og produseres etter det samme ferskvare konseptet som andre produkter i Polarol serien.

Anbefalt dosering:

Daglig: 3-5 kapsler
Øk til 6-8 kapsler pr. dag ved spesielle behov
Overdosering er ikke skadelig

Produktet er tilgjengelig i bokser med 100 kapsler à 500mg, og kan kjøpes via vår hjemmeside eller i butikken vår i Drøbak.

Les mer